ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί ωφελούμενοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι με βάση το πρόγραμμα του Voucher Τουρισμού που συμμετέχετε και έχοντας ολοκληρώσει το θεωρητικό και πρακτικό μέρος , χρειάζεται να ενημερωθείτε και προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις πιστοποίησης της ειδικότητάς σας «ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ/ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ».

Η εξετάσεις αυτές θα υλοποιηθούν από τον φορέα πιστοποίησης PeopleCert.  Ο φορέας αυτός θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την πραγματοποίηση των εξετάσεων. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον φορέα στο τηλ: 210 3729050 (σχετικά με την πιστοποίηση του ΙΝΣΕΤΕ – Voucher Τουρισμού). Επιπλέον, σας παραθέτουμε link: http://www.peoplecert.gr/insete.htm , όπου θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τη διαδικασία της πιστοποίησης σας.

Πριν από τις εξετάσεις, είναι χρήσιμο να μελετήσετε το εκπαιδευτικό υλικό και τα βίντεο από την πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, την οποία χρησιμοποιήσατε για τη θεωρία. Οι κωδικοί σας είναι οι ίδιοι , όπως και η διαδρομές που ήδη γνωρίζετε.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια για την πλατφόρμα, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο 2106858760 (κα Κευγά ή κα Σκλαβάκη: Υπεύθυνες Τηλεκατάρτισης).

Σας επισημαίνουμε ότι η συμμετοχή στην πιστοποίηση είναι υποχρεωτική.

Τέλος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δοθούν οι ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ώστε με αυτές να απευθυνθείτε στον φορέα και να βρείτε το κοντινότερό σας εξεταστικό Κέντρο. Σας επισυνάπτουμε και την ανακοίνωση του ΙΝΣΕΤΕ σχετικά με τη πιστοποίηση.

Φυσικά, το ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ θα είναι δίπλα σας και σε αυτή τη δράση του προγράμματος και θα σας βοηθήσει σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσετε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Ρένα Τυλλιανάκη

 

 

Comments are closed.