Πιστοποιητικό
“Γεωργικών Φαρμάκων”

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (8197/90290/22-7-2013(ΦΕΚ 1883/Β/2013) από τις 26 Νοεμβρίου 2015 και μετά, όσοι αγρότες θέλουν να προμηθευτούν γεωργικά φάρμακα, πρέπει να έχουν πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

  • Η ισχύς του πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων είναι 5 έτη και ξεκινάει από την ημερομηνία επιτυχούς ολοκλήρωσης των εξετάσεων χορήγησής του.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου :  Για την απόκτηση του πιστοποιητικού, ο κάθε ενδιαφερόμενος, πρέπει να καταβάλλει παράβολο στο Υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και να συμμετέχει σε εξετάσεις πιστοποίησης. Οι εξετάσεις γίνονται σε πιστοποιημένα ΚΕΚ, μέσω διαδικτύου και ο εξεταζόμενος πρέπει να απαντήσει σωστά σε τουλάχιστον 20 από τις 40 ερωτήσεις που θα υποβληθεί.

Το ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, είναι πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης και κέντρο εξετάσεων πιστοποίησης. Για την σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις, διοργανώνει και εκπαιδευτικά σεμινάρια, στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, στις ΜΟΙΡΕΣ, στην ΧΑΛΚΙΔΑ και την ΑΙΔΗΨΟ. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν:

  • Κατάρτιση  από πιστοποιημένο γεωπόνο. Η κατάρτιση μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε κατάλληλο χώρο κοντά στο σπίτι σας, ή στις εγκαταστάσεις της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
  • Εκπαιδευτικό υλικό για κάθε συμμετέχοντα, που περιλαμβάνει την τράπεζα θεμάτων με τις ερωτήσεις και τις σωστές απαντήσεις.
  • Συμμετοχή στις εξετάσεις, στα πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.
  • Έκδοση πιστοποιητικού

ΚΟΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • 45,00 ανά άτομο.
  • Επί πλέον: Παράβολο προς το Υπουργείο € 25,00 κατά άτομο.

Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο, στην πλατφόρμα τηλεκατάρτισης ή στις εξετάσεις πιστοποίησης συμπλήρωσε την ΑΙΤΗΣΗ στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Εξασφάλισε την θέση σου στην επιτυχία

Έλα με τον καλύτερο!

Tηλέφωνα επικοινωνίας:

Ηράκλειο: 2810-318300

Μοίρες: 28920-29370

Χαλκίδα: 22210-50888

Email: info@europrospect.gr

Comments are closed.